از روایت نقاش 9 ساله تا بررسی آثار میشل ستبون و صادق تبریزی
زندگی ایرج انواری در بخش مستندهای تجسمی فجر روایت میشود
دومین روز از برگزاری بخش مستند هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر آثاری با موضوع زندگی ایرج انواری، صادق تبریزی و میشل ستبون به نمایش در خواهد آمد.
به گزارش روابط عمومی هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی؛ امروز سهشنبه 27 بهمنماه 5 فیلم مستند در بخشهای مسابقه و جنبی مستندهای جشنواره تجسمی فجر در سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در خواهد آمد.
در اولین سانس بخش مستند تجسمی فجر از ساعت 15:30 تا 17 دو فیلم «دایره کوچک ما» و « نقش خولی» در بخش جنبی این دوره از جشنواره به نمایش درخواهد آمد.
«دایره کوچک ما» به کارگردانی محمد فاضل پورابوطالب و به تهیهکنندگی سید محسن طباطباییپور مستندی است که روایتگر زندگی ایمان توفیقیکیا کودک 9 سالهای است که عکاسی میکند. او توانخواه است و قبلا هم برای تهیه پروتز پایش نمایشگاه و عکسهایش را به فروش گذاشته است. او که در بهزیستی زندگی میکند؛ اکنون هم قصد دارد نمایشگاهی برگزار کند....
«نقش خولی» به کارگردانی مهدی خواجه حسینی و تهیه کنندگی مهدی خواجه حسینی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی نیز مستندی پرتره است که به بررسی آثار صادق تبریزی هنرمند عرصه نقاشیخط میپردازد.
در سانس دوم این روز و در بخش رقابتی مستندهای هشتمین جشنواره تجسمی فجر از ساعت 17:15 تا 18:30 فیلم «سایههای تنهایی» به کارگردانی سعید بهلولی و تهیهکنندگی سعید بهلولی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به نمایش درخواهد آمد. این فیلم به زندگی پیشکسوت گرافیک؛ ایرج انواری میپردازد. او نخستین معاون آموزشی دانشگاه هنر پس از انقلاب بوده است و در سال 93 برای او بزرگداشتی برگزار شد، اما پس از آن دانشگاه قرارداد او را لغو کرد.
سانس سوم از دومین روز مستندهای تجسمی هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نیز از ساعت 18:30 تا 20 به نمایش دو فیلم «زمان به وقت موسیو ستبون» و «استنساخ» از بخش مسابقه این جشنواره اختصاص دارد.
«زمان به وقت موسیو ستبون» به کارگردانی محمود کریمی و تهیهکنندگی امید ملکی روایتگر داستان زندگی میشل ستبون، عکاس فرانسوی است که سالها پیش و در یکی از مهمترین مقاطع تاریخی ایران (انقلاب اسلامی) به کشورمان آمد و توانست بزرگترین شانس زندگیاش را در ایران تجربه کند.
«استنساخ» به کارگردانی کامیار فاروقی و تهیهکنندگی مهران حقیقی نیز داستان نقاشیهای بدیعی را بازگو میکند که شهرت خالقشان به شعر گفتن است.
لازم به ذکر است، نمایش فیلمهای مستند هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی همه روزه تا 30 بهمن ماه در موزه هنرهای معاصر تهران ادامه دارد. این بخش از جشنواره تجسمی فجر به دبیری علیرضا قاسمخان برگزار میشود.
هشتمین جشنواره بینالمللی تجسمی فجر به همت مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از 9 بهمن تا 17 اسفندماه به دبیرکلی مجتبی آقایی در موسسه فرهنگی و هنری صبا، موزه هنرهای معاصر تهران، فرهنگسرای نیاوران و موزه فلسطین برگزار میشود.